3 ting du skal vide om PS5

Den nyeste generation af konsoller er lige rundt om hjørnet, og det er derfor en god idé at vide, hvad der venter dig. Her er 5 ting, du skal vide om PS5.

1. PS5 er hurtigere og har fået en ny controller

PS5 er den hurtigste konsol på markedet, og det betyder, at du kan spille dine yndlingsspil hurtigere og mere jævnt. Konsollen er også energieffektiv, så du kan spille længere på en opladning.

2. PS5 har en ny type af optisk drev og en ny brugergrænseflade

PS5 har en ny type af optisk drev, der gør det muligt at downloade og installere spil hurtigere. Det betyder også, at du kan spille dine spil fra et USB-drev. PS5 har en helt ny brugergrænseflade, der gør det nemmere at finde og afspille dine yndlingsspil. Brugergrænsefladen giver også bedre mulighed for at finde nye spil, så du altid kan finde noget at spille.

3. PS5 er kompatibel med PS4-spil og kan spille spil i 8K

PS5 er kompatibel med PS4-spil, så du behøver ikke at starte forfra med at spille dine yndlingsspil. Du kan også bruge PS4-controlleren til at spille PS5-spil på. PS5 kan også spille spil i 8K, hvilket betyder, at du kan spille spil med højere opløsning og bedre grafik.

Hvad kan du ellers forvente af PS5?

PS5 kommer i to forskellige udgaver – en standardudgave og en digital udgave. Standardudgaven kan spille spil på disk, mens den digitale udgave ikke har et optisk drev, og derfor ikke kan spille spil på disk. PS5 kommer også med et stort sortiment af spil, herunder Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 og Horizon Forbidden West. Derudover vil PS5 også have et stort udvalg af gamle spil, som du kan spille, og du kan også tilkøbe spil til din PS5.

Skal du købe en PS5 eller Xbox Series X?

Nu står du og skal vælge mellem PS5 og Xbox Series X. Det er svært at sige, hvilken konsol der er bedst, men der er dog nogle forskelle, som kan være med til at hjælpe dig med at træffe et valg. Det første, du bør overveje, er, hvilke spil du vil spille. Hvilke spil kan du kun spille på PS5? Og hvilke spil kan du kun spille på Xbox Series X? Det andet, du bør overveje, er, hvad du vil betale for en konsol. PS5 og Xbox Series X koster omtrent det samme, men du bør også tage højde for, at du skal købe nye spil til din nye konsol.