Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus, Sort Transparent

Xtrfy | Mus SKU:386581

Pris:
Tilbudspris683 kr

Fjernlager: 🟢 På lager - Leveringstid cirka 7 hverdage. Forvent levering med PostNord


Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Sort Transparent: Trådløs Frihed og Imponerende Ydeevne

Introducerer Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus i en elegant sort transparent udgave. Denne mus kombinerer trådløs frihed med imponerende ydeevne for en uovertruffen gamingoplevelse.

MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Sort Transparent er udstyret med en avanceret Pixart 3389 sensor, der sikrer præcis og responsiv sporingsydelse. Uanset om du spiller FPS-spil med hurtige bevægelser eller taktiske strategispil, vil denne mus levere den nøjagtighed og pålidelighed, du har brug for for at opnå succes.

Med den trådløse teknologi får du ultimativ frihed til at bevæge dig uden begrænsninger og nyde en kabelfri oplevelse. Den medfølgende USB-dongle sikrer en stabil og pålidelig forbindelse, så du kan spille uden forsinkelser.

Musens unikke design med gennemsigtige sider og en integreret RGB-lysrail skaber en visuel fest under dine gaming-sessioner. Oplev et imponerende lysdisplay med et bredt udvalg af farver og effekter, der kan tilpasses efter din egen stil og præferencer.

MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Sort Transparent er også ergonomisk designet med fokus på komfort og optimalt greb. Den passer perfekt til forskellige håndstørrelser og spilstile, så du kan spille i timevis uden ubehag.

Med 6 programmerbare knapper og avancerede softwareindstillinger kan du tilpasse musens funktioner, oprette makroer og finjustere følsomhed og sporingshastighed. Dette giver dig fuld kontrol og tilpasningsmuligheder for at optimere din gamingoplevelse.

Oplev trådløs frihed og imponerende ydeevne med Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Sort Transparent. Uanset om du er en seriøs gamer eller bare ønsker en mus, der skiller sig ud, vil MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Sort Transparent give dig den nødvendige præcision og frihed til at dominere spilverdenen. Gør dig klar til at tage din gamingoplevelse til nye højder med Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Sort Transparent.

Shape:

Ergonomic, patented design

Sensor:

Pixart 3370 optical gaming sensor

Illumination:

Adjustable RGB LED illumination

Weight:

62 g (excluding cable)

Main switches:

Kailh GM 8.0

Glides:

PTFE glides

Surface:

Matte textured surface

Connection:

2.4 GHz wireless / USB

Connector:

USB-A to USB-C cable + Adapter + Dongle

Cable type:

1.8 m Xtrfy EZcord Pro

Battery:

500 mA (up to 75 h*)

CPI settings:

400 - 19000

Polling rate:

125/500/1000 Hz

Debounce:

2/4/8/12 ms (≥ 8 ms recommended and covered by warranty)

IPS:

400

Max acceleration:

50 G

OS:

Win XP/Mac OSX 10.1 or later