Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus, Hvid Transparent

Xtrfy | Mus SKU:386580

Pris:
Tilbudspris725 kr

Eget Lager: 🟢 På lager


Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Hvid Transparent: Trådløs Frihed og Elegant Ydeevne

Præsenterer Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus i en fortryllende hvid transparent udgave. Denne mus kombinerer trådløs frihed med elegant ydeevne og skaber en enestående gamingoplevelse.

MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Hvid Transparent er udstyret med en avanceret Pixart 3389 sensor, der sikrer præcis og responsiv sporingsydelse. Uanset om du spiller hurtige FPS-spil eller taktiske strategispil, vil denne mus levere den nødvendige præcision og pålidelighed for at dominere spilverdenen.

Med den trådløse teknologi får du ultimativ frihed til at bevæge dig uden begrænsninger og nyde en kabelfri oplevelse. Den medfølgende USB-dongle sikrer en stabil og pålidelig forbindelse, så du kan spille uden forsinkelser.

Musens unikke design med gennemsigtige sider og en integreret RGB-lysrail skaber en visuel fest under dine gaming-sessioner. Oplev et fortryllende lysdisplay med et bredt udvalg af farver og effekter, der kan tilpasses efter din egen stil og præferencer.

MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Hvid Transparent er også ergonomisk designet med fokus på komfort og optimalt greb. Den passer perfekt til forskellige håndstørrelser og spilstile, så du kan spille i timevis uden ubehag.

Med 6 programmerbare knapper og avancerede softwareindstillinger kan du tilpasse musens funktioner, oprette makroer og finjustere følsomhed og sporingshastighed. Dette giver dig fuld kontrol og tilpasningsmuligheder for at optimere din gamingoplevelse.

Gå ikke på kompromis med stil eller ydeevne. Oplev Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Hvid Transparent og træd ind i en verden af ​​elegant gaming. Uanset om du er en dedikeret gamer eller ønsker en mus, der skiller sig ud, vil MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Hvid Transparent give dig den nødvendige ydeevne og æstetik til at tage din gamingoplevelse til nye højder. Gør dig klar til at erobre spilverdenen med stil og power med Xtrfy MZ1 Trådløs RGB Rail Gaming Mus - Hvid Transparent.

Form Factor right-handed
Number of Buttons 6
Sensor optical
Sensor Model PixArt PMW 3370
DPI Adjustment yes
DPI max. 19.000 DPI
Cable length wireless
Connectivity USB, 2,4 Ghz Wireless
Primary colour white
Lighting yes
Lighting colour RGB (selectable)
Adjustable weight yes
Weight in g (exact) 62