Lian Li O11 Air Mini, Midi-Tower, Tempered Glass - Hvid

Lian Li | Kabinet SKU:385569

Pris:
Tilbudspris979 kr

Fjernlager: 🟢 På lager - Leveringstid cirka 7 hverdage. Forvent levering med PostNord


Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Effektiv køling og stilfuldt design med Lian Li O11 Air Mini Midi-Tower i hvid

Introduktion: Lian Li O11 Air Mini Midi-Tower i hvid er en imponerende pc-løsning, der kombinerer effektiv køling og et stilfuldt design. Dette kabinet er designet til at imødekomme behovene hos både gaming-entusiaster og professionelle brugere, der ønsker en kraftfuld og visuelt tiltalende pc. Med sin innovative kølingsteknologi og elegante udseende er Lian Li O11 Air Mini det perfekte valg for dig, der ønsker at opgradere din pc-setup.

Effektiv køling: Lian Li O11 Air Mini er designet til at sikre optimal køling af dine komponenter. Det innovative luftstrømsdesign og muligheden for at tilføje flere ventilatorer og radiatorer giver dig mulighed for at opnå en effektiv termisk ydeevne. Kabinettets åbne layout og ventilationspaneler sikrer en konstant og effektiv luftstrøm, der afleder varmen og holder dine komponenter kølige, selv under de mest intensive belastninger. Med Lian Li O11 Air Mini kan du forvente en stabil og pålidelig drift af din pc, selv under de mest krævende opgaver og spil.

Stilfuldt og elegant design: Lian Li O11 Air Mini imponerer ikke kun med sin ydeevne, men også med sit stilfulde og elegante design. Det hvide kabinet med tempereret glaspaneler tilføjer et moderne touch til din pc-setup og skaber en sofistikeret æstetik. Det minimalistiske og strømlinede design giver en ren og elegant præsentation af dine hardwarekomponenter.

Fleksibilitet og udvidelsesmuligheder: Lian Li O11 Air Mini tilbyder også en høj grad af fleksibilitet og udvidelsesmuligheder. Kabinettet er kompatibelt med ATX, Micro-ATX og Mini-ITX bundkort, hvilket giver dig mulighed for at vælge den rigtige størrelse til dine behov. Der er også rigelig plads til grafikkort, strømforsyning og lagringsenheder, så du kan opbygge en pc, der passer til dine specifikke krav og ønsker.

Enkel installation og kabelstyring: Lian Li O11 Air Mini er designet med nem installation og kabelstyring i tankerne. Med intelligente funktioner som velplacerede kabelgennemføringer og dedikerede rum til kabelføring kan du nemt opnå et rent og ryddeligt kabelarrangement. Dette hjælper ikke kun med at forbedre luftstrømmen og reducere støj, men giver også en æstetisk tiltalende præsentation af din pc.

Konklusion: Lian Li O11 Air Mini Midi-Tower i hvid kombinerer effektiv køling, stilfuldt design og en høj grad af fleksibilitet og udvidelsesmuligheder. Dette kabinet er det perfekte valg for dig, der ønsker en kraftfuld og visuelt imponerende pc. Med sin innovative kølingsteknologi og moderne æstetik vil Lian Li O11 Air Mini give dig den optimale oplevelse af din pc, uanset om du bruger den til gaming eller professionelle opgaver. Nem installation og kabelstyring gør det let at opnå en ren og ryddelig pc. Med Lian Li O11 Air Mini får du ikke kun en pålidelig og effektiv pc, men også en elegant og stilfuld tilføjelse til dit pc-setup.

Generelt
Model Lille tårn
Sidepanel i vindue Ja
Materiale af sidepanel i vindue Hærdet glas
Max størrelse på bundkort Udvidet ATX
Understøttede motherboards ATX, microATX, Mini-ITX, Extended ATX
Maks. understøttede dimensioner Op til 28 cm bred
Antal interne bays 6
Produktmateriale Aluminium, hærdet glas
Farve Hvid
Kølesystem Front: 140 mm ventilator x 2 | Bagside: 120 mm ventilator x 1 | Top: 120/140 mm blæserstativ x 3 / 3 x 120 mm eller 2 x 140 mm blæser understøttet | Side: 120 mm blæserstativ x 2 | Nederst: 120/140 mm blæserstativ x 2 | Front: 120/140 mm blæserstativ
Maks. højde for CPU-køler 170 mm
Maks. længde for videokort 362 mm
Strømforsyning maks. længde 200 mm
Egenskaber, systemkabinet Støvfilter i bunden, understøtter 240/280 mm radiator i toppen, understøtter 240/280 mm radiator i bunden, understøtter 240 mm radiator i sidepanel, understøtter 240/280 mm radiator i front
Ekspansion / Konnektivitet
Udvidelses-båse 4 (total) / 4 (fri) x intern - 3.5" | 2 (total) / 2 (fri) x intern - 2.5"
Ekspansionsåbninger 7
Interface 2 x USB 3.0 | 1 x USB 3.1 - USB-C | 1 x audio linje-ud/linje-ind - mini-jack
Effekt
Strømenhed Ingen strømforsyning
Specifikationsoverensstemmelse ATX
Maks. antal understøttet 1
Mål og vægt
Bredde 28.8 cm
Dybde 40 cm
Højde 38.4 cm